ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Πρόκειται για εξετάσεις γνωστικών ικανοτήτων και προσωπικότητας. Τα γνωστικά αντικείμενα αφορούν στην αφαιρετική ικανότητα (διαγραμματικός συλλογισμός), στην ικανότητα αντίληψης χώρου (spatial reasoning) και στην γλωσσική ή λεκτική ικανότητα. Με τις εξετάσεις γνωστικών ικανοτήτων διαπιστώνεται ο βαθμός στον οποίο ο υποψήφιος κατέχει συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες που θεωρούνται αναγκαίες για την εξάσκηση του επαγγέλματος, ενώ η εξέταση προσωπικότητας διεξάγεται για να εντοπίσει τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του ατόμου και να καταδείξει την καταλληλότητά του για πρόσληψη στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Τα διαδικτυακά μας μαθήματα (online lessons) διεξάγονται σε ζωντανή μετάδοση (live) αλλά την ίδια ώρα μαγνητοσκοπούνται ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να τα παρακολουθούν και στον δικό τους χρόνο μέχρι την διεξαγωγή των εξετάσεων. 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: €165-ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΩΡΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

28/06

ΣΑΒΒΑΤΟ

29/06

ΤΕΤΑΡΤΗ

3/07

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

5/07

09:00-11:00
ΛΕΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ


16:35-17:55ΛΕΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΛΕΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
16:35-18:30

ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

18:05-20:00ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ


ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΩΡΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

08 και 15/07

ΤΕΤΑΡΤΗ

17/07

16:35-18:30
ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
18:00:-20:00ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.


Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:   012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                               CY48002001200000000103248600Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Φροντιστήριό μας στα τηλέφωνα 77777646 και 22677179.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ