Κυβερνητικές εξετάσεις 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κυβερνητικές εξετάσεις 2022

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α7: 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α8: 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 Κυβερνητικές Εξετάσεις 2022

Μαθήματα για τις Κυβερνητικές Εξετάσεις - δίδακτρα - online εγγραφές - προγράμματα - εκπαιδευτική πλατφόρμα

Για την εξεταστέα ύλη και τα προσόντα που απαιτούνται για συμμετοχή στις Κυβερνητικές Εξετάσεις πατήστε εδώ.

Οι νέες σειρές μαθημάτων για τις κυβερνητικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 30/08 και 1/09/2022 και θα περιλαμβάνουν τόσο διαδικτυακά (online) μαθήματα όσο και μαθήματα με φυσική παρουσία. Μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στο τέλος της παρούσας σελίδας. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 20 Οκτωβρίου 2022.

Σημείωση: Τα μαθήματα με φυσική παρουσία θα πραγματοποιηθούν νοουμένου ότι το επιτρέπουν οι επιδημιολογικές και υγειονομικές συνθήκες.

Δίδακτρα online μαθημάτων (στα δίδακτρα περιλαμβάνονται τα βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό):

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ : €390 (52 ώρες)

ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ : €260 (34 ώρες)

ΛΕΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ : €200 (18 ώρες)

Σημείωση: Τα διαδικτυακά μαθήματα για τις Κυβερνητικές Εξετάσεις διεξάγονται σε απευθείας μετάδοση (live) για να διατηρείται το διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον και να μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν απορίες και άλλες ερωτήσεις. Την ίδια ώρα τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και ανεβαίνουν στην εκπαιδευτική παλτφόρμα ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να τα παρακολουθούν για σκοπούς επανάληψης μέχρι τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Δίδακτρα μαθημάτων με φυσική παρουσία (στα δίδακτρα περιλαμβάνονται τα βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό):

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ : €520 (52 ώρες)

ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ : €350 (34 ώρες)

ΛΕΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ : €250 (18 ώρες)

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Κ.Τ.Ε.Ε. διατηρούσε πάντοτε χαμηλά και προσιτά δίδακτρα προσφέροντας παράλληλα 10% μείωση σε μέλη πολυτέκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, άνεργους, παλιούς μαθητές και μέλη της ίδιας οικογένειας που εγγράφονταν στα μαθήματά μας.

Αναλογιζόμενοι τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και άλλων γεγονότων στην οικονομία της χώρας μας καθώς και τις δυσκολίες που προκάλεσαν στην οικονομική διαχείριση των νοικοκυριών, η Διεύθυνση εφάρμοσε στα πιο πάνω δίδακτρα για τις κυβερνητικές εξετάσεις μείωση 10+% για όλους τους μαθητές. 

Εγγραφές (online)

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : H.A.P. SCHOOLS LTD

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 012001032486

SWIFT BIC : BCYPCY2N

IBAN : CY48002001200000000103248600


Σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα - Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη του προσωπικού μας (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Κ.Τ.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 7777 7646 και 2267 7179.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΒΡΑΔΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ Β

ΕΝΑΡΞΗ 1/09/2022

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α

ΕΝΑΡΞΗ 30/08/2022

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΒΡΑΔΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α

ΕΝΑΡΞΗ 2/09/2022

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΠΡΩΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ Β

ΕΝΑΡΞΗ 1/09/2022

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΒΡΑΔΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ Γ

ΕΝΑΡΞΗ 2/09/2022