ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΒΑΤΟ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ

LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα live διαδικτυακά μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και μπορούν οι συμμετέχοντες να τα βλέπουν και στο δικό τους χρόνο για σκοπούς επανάληψης μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων. Οι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά επιλέγοντας τα μαθήματα στο τέλος της σελίδας. 

Το Εκπαιδευτικο μας Κέντρο προσφέρει μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις ικανοτήτων: Αριθμητική, Αφαιρετική και Λεκτική.

Δίδακτρα

Όλα τα μαθήματα (42 ΩΡΕΣ): €330 

Αριθμητική και Αφαιρετική (27 ΩΡΕΣ): €230

Λεκτική (15 ΩΡΕΣ): €160

Έναρξη: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Λήξη: Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Πρόγραμμα μαθημάτων


ΩΡΕΣΤΡΙΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ
09:00-12:00

Αριθμητική και Αφαιρετική Ικανότητα
18:30-20:00Λεκτική ΙκανότηταΛεκτική Ικανότητα
20:05-21:35Αριθμητική και Αφαιρετική Ικανότητα
Αριθμητική και Αφαιρετική Ικανότητα


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ.

Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:    012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                                CY48002001200000000103248600

Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο στα τηλέφωνα 77777646 και 22677179.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ