ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α7: 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α8: 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Μαθήματα και βιβλία για τις Κυβερνητικές Εξετάσεις - δίδακτρα - online εγγραφές - προγράμματα - εκπαιδευτική πλατφόρμα

 Κυβερνητικές Εξετάσεις 2023

Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε αναρτημένα όλα τα τμήματα για τις Κυβερνητικές εξετάσεις 2023. Πατήστε στα τμήματα για να εμφανιστούν τα πακέτα των μαθημάτων. Επιλέξετε εκείνο που σας ενδιαφέρει για να δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων. Θα λειτουργήσουν πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα. 

Τα LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ μαγνητοσκοπούνται και ανεβαίνουν στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να τα βλέπουν και στον δικό τους χρόνο για σκοπούς επανάληψης μέχρι την ημερομηνία των εξετάσεων.

Όλα τα κανονικά διαδικτυακά προγράμματα διαρκούν 61:30 ώρες (57 ώρες βασικού προγράμματος και 4:30 ώρες επαναλήψεων που θα οριστούν μεταξύ των εξετάσεων Α7 και Α8). Το μάθημα της αριθμητικής και αφαιρετικής ικανότητας περιλαμβάνει 39 ώρες (36 +3) και το μάθημα της λεκτικής ικανότητας 22:30 (21 + 1:30). Τα δίδακτρα ανέρχονται στα €395 για όλα τα μαθήματα και ξεχωριστά στα €260 για την Αριθμητική και Αφαιρετική ικανότητα και στα €200 για την Λεκτική. 

Τα ταχύρρυθμα διαδικτυακά προγράμματα διαρκούν 49:30 ώρες (30 αριθμητική και αφαιρετική και 19:30 λεκτική) και τα δίδακτρά τους ανέρχονται στα €350 (μεμονωμένα €220 για την Αριθμητική και Αφαιρετική και €170 για την Λεκτική).

Τα μαθήματα με φυσική παρουσία έχουν διάρκεια 64:30 ώρες (39 Αριθμητική και Αφαιρετική και 25:30 Λεκτική) και τα δίδακτρά τους ανέρχονται στα  €520 (μεμονωμένα €350 για την Αριθμητική και Αφαιρετική και €250 για την Λεκτική).

Στα δίδακτρά μας περιλαμβάνονται και τα βιβλία.

Για την εξεταστέα ύλη και τα προσόντα που απαιτούνται για συμμετοχή στις Κυβερνητικές Εξετάσεις πατήστε εδώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:   012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                               CY48002001200000000103248600


Για όσους επιλέξουν τα LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 77777646 και 22677179.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΕΝΑΡΞΗ 29/08/2023 ΓΙΑ ΤΗΝ Α8

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Β ΓΙΑ ΤΗΝ Α8

ΕΝΑΡΞΗ 29/08/2023