ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΗΚ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΗΚ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Γραφέας Γενικών Καθηκόντων

Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου

Live Διαδικτυκά μαθήματα (την ίδια ώρα μαγνητοσκοπούνται και ανεβαίνουν στην πλατφόρμα για να μπορούν οι συμμετέχοντες να τα βλέπουν και στον δικό τους χρόνο για σκοπούς επαναλήψεων μέχρι τις εξετάσεις)

Οι εξετάσεις περιλάμβάνουν: Νέα Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις

Έναρξη μαθημάτων: 31/05/2024

Λήξη μαθημάτων: 16/07/2024

Διάρκεια: 64 ώρες

Δίδακτρα (συμπεριλαμβάνονται και τα βιβλία)

Όλα τα μαθήματα: 480 ευρώ

Αγγλικά (28 ώρες): 250 ευρώ

Νέα Ελληνικά (18 ώρες): 170 ευρώ

Γενικές Γνώσεις (18 ώρες): 170 ευρώ

Πρόγραμμα Μαθημάτων

ΩΡΕΣΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16:00-17:55
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
18:00-19:25ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΓΓΛΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

19:35-21:00ΑΓΓΛΙΚΑ
ΑΓΓΛΙΚΑ

Σημείωση: Τα μαθήματα της Παρασκευής θα γίνουν μόνο στις 31/05, 7, 14 και 21/06.

9 και 16/07 δεν θα γίνει το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Αργία: Δευτέρα 24/06/2024 (Αγίου Πνεύματος)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΗΚ.

Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:   012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                               CY48002001200000000103248600


Για όσους επιλέξουν τα LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 77777646 και 22677179.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ