ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 2024

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα μαθήματα των Ελληνικών (Μάιος 2024). 

Νέα Ελληνικά (εγγραφές στο τέλος της σελίδας)

Έναρξη: Τετάρτη 8 Μαΐου, Λήξη: Πέμπτη 23 Μαΐου  

Διάρκεια: 18 ώρες

Δίδακτρα: €180 (συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο)

Τα μαθήματα διεξάγονται live διαδικτυακά και την ίδια ώρα μαγνητοσκοπούνται και ανεβαίνουν στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν και στον δικό τους χρόνο μέχρι τις εξετάσεις. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε στο τέλος της παρούσας σελίδας. Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων. Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:   012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                               CY48002001200000000103248600

Για όσους επιλέξουν τα διαδικτυακά μας μαθήματα

Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν αντικείμενα σε αυτή την κατηγορία

ΒΙΒΛΙΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν αντικείμενα σε αυτή την κατηγορία
Δεν υπάρχουν αντικείμενα σε αυτή την κατηγορία
Δεν υπάρχουν αντικείμενα σε αυτή την κατηγορία