ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
News: 1 - 2 from 2 [Pages: 1]
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021-08-03

Η Ειδική Επιτροπή ανακοινώνει ότι οι γραπτές εξετάσεις που θα ισχύσουν για την πλήρωση θέσεων εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία που ενδεχομένως να δημοσιευτούν κατά το έτος 2022, θα διεξαχθούν υπό την ευθύνη της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας:

(α) το Σάββατο 23.10.2021, για τις θέσεις των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την Κλίμακα Α7 του κυβερνητικού μισθολογίου, για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν απολυτήριο σχολής μέσης παιδείας ή δίπλωμα τριετούς μεταλυκειακού κύκλου σπουδών (μη επιστημονικές θέσεις), και,

(β) το Σάββατο 6.11.2021, αναφορικά με τις θέσεις των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την Κλίμακα Α8 του κυβερνητικού μισθολογίου, για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν πανεπιστημιακό δίπλωμα ή ισότιμο προσόν (επιστημονικές θέσεις).

Η γραπτή εξέταση, και στις δύο περιπτώσεις, θα είναι εξέταση ικανοτήτων/δεξιοτήτων, αποτελούμενη από τα ακόλουθα τρία θέματα:

(i) αριθμητική ικανότητα,
(ii) αφαιρετική ικανότητα, και
(iii) λεκτική ικανότητα.

...
 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 2021-07-27

Το Φροντιστήριό μας θα κλείσει για τις διακοπές καλοκαιριού 2021 το Σάββατο 31 Ιουλίου και θα ανοίξει τη Δευτέρα 23 Αυγούστου. Όλες οι πληροφορίες για τα προγράμματα που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο (Διορίσιμοι Εκπαιδευτικοί και Κυβερνητικές Εξετάσεις) βρίσκονται αναρτημένες στις αντίστοιχες ενότητες του οριζόντιου μενού. Για τη διαδικασία εγγραφής και πληρωμής διδάκτρων παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από την ενότητα ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ (οριζόντιο μενού). Όσοι επιλέξουν την πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας παρακαλούμε όπως αποστείλουν την σχετική απόδειξη πληρωμής με email στη γραμματεία του Φροντιστηρίου αναφέροντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου και πρόγραμμα/τμήμα στο οποίο επιθυμούν να εγγραφούν) για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα ακόλουθα ηλεκτρονοκά ταχυδρομεία:

polemidiotis@ktee.ac.cy

alexis@ktee.ac.cy

info@ktee.ac.cy  

...
 
  Το καλάθι μου: 0 προϊόν(τα) (€0.00)