Σχολές KTEE

Το Ιδιωτικό Σχολείο Κ.Τ.Ε.Ε. (Κέντρο Τεχνικής και Εμπορικής Εκπαίδευσης) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1969 στην Λευκωσία και άρχισε την επίσημη λειτουργία του ως Εξατάξια Ιδιωτική Σχολή Μέσης Παιδείας από το σχολικό έτος 1969 -1970.  Από την ίδια σχολική χρονιά ξεκίνησε την λειτουργία του και το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κ.Τ.Ε.Ε.

Το 1983 ιδρύθηκε η εταιρία H.A.P. SCHOOLS LTD για να αναλάβει και να συνεχίσει τις εργασίες του Ιδιωτικού Σχολείου και Φροντιστηρίου Κ.Τ.Ε.Ε.

Σήμερα το Ιδιωτικό Σχολείο Κ.Τ.Ε.Ε. λειτουργεί ως Εσπερινό Λύκειο παρέχοντας τη δυνατότητα φοίτησης σε μαθητές που είτε αποδεδειγμένα εργάζονται βιοποριστικά είτε απασχολούνται οικιακά και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την πρωινή φοίτηση. Παράλληλα δίδει δεύτερη ευκαιρία σε μαθητές που για οποιοδήποτε λόγο διέκοψαν την Μέση Εκπαίδευση να συνεχίσουν και να συμπληρώσουν τις σπουδές τους.

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κ.Τ.Ε.Ε. είναι πασίγνωστο ανά το παγκύπριο για τις επιτυχίες του στις Παγκύπριες, Κυβερνητικές και Αστυνομικές Εξετάσεις. Προετοιμάζει για δεκαετίες με επιτυχία τους μαθητές για τις πιο πάνω εξετάσεις σε τέτοιο βαθμό που η επιτυχία πλέον αποτελεί παράδοση για εμάς.

Επιπλέον, το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κ.Τ.Ε.Ε. εξειδικεύεται στην προετοιμασία μαθητών για διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις στην Αγγλική γλώσσα.

Η προετοιμασία μαθητών με αλληλογραφία είναι ακόμη ένας κλάδος φοίτησης στον οποίο το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κ.Τ.Ε.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία. Με την δημιουργία της ιστοσελίδας μας και την λειτουργία e-shop αναμένουμε ότι οι επιτυχίες μας μέσω αλληλογραφίας θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Οι εργασίες της H.A.P. SCHOOLS LTD – Ιδιωτικό Σχολείο και Φροντιστήριο Κ.Τ.Ε.Ε. στον τομέα της εκπαίδευσης διευρύνθηκαν με την διοργάνωση πολυεπιχειρησιακών προγραμμάτων κατάρτισης.

  Το καλάθι μου: 0 προϊόν(τα) (€0.00)